27 feb 2015 / steven / Algemeen 

Partnerschap met Ridgid

Gereedschapsproducent Ridgid vestigt zich in Sint-Truiden en gaat een partnerschap aan met De Ploeg

Eind 2015 komt de gereedschapsproducent Ridgid zich vestigen in Sint-Truiden. 

De start van de werken luidt de verhuis naar Sint-Truiden in. Naar aanleiding hiervan maakt RIDGID
een samenwerking met vzw De Ploeg bekend. General manager Marc Vandevelde vertelt: “RIDGID wil zich integreren in de stad én is zich bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Daarom steunen we sociaal economie-bedrijf De Ploeg, door RIDGID-materiaal te doneren. Aangezien zij klusjes vervullen, reinigingswerken uitvoeren en groen onderhouden, komt ons materiaal elke dag van pas.”

Op 16 februari is Steven Vandebroek, hartelijk ontvangen op het hoofdkwartier in Haasrode voor een kennismaking. Tijdens de rondleiding in de showroom werd gereedschap getoond, waarin we vanuit De Ploeg geïnteresseerd zijn. 

We zijn dan ook zeer blij met de samenwerking met Ridgid.

Dit artikel delen:

Reageer op dit artikel

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Type deze tekens over: