27 mrt 2017 / steven / Klusdienst 

Lenteschoonmaak levert 280 ton groot huisvuil op met de hulp van De Ploeg

Naar jaarlijkse gewoonte voert de stad Sint-Truiden een opruimoperatie uit van groot huisvuil in 450 straten. Hiervoor zijn 4 medewerkers van De Ploeg, samen met het stadspersoneel, 3 weken in de weer geweest.

Tussen 6 en 24 maart ging de reiningingsdienst van de stad Sint-Truiden, samen met 4 medewerkers van De Ploeg langs in meer dan 450 straten om het afval van de bewoners in te zamelen. In totaal werden 45 volle containers of 280 ton vuilnis opgehaald.

Jan, Patrick, Ludo en Ben, bedankt voor uw inzet. Jullie hebben fantastisch werk geleverd! 

Dit artikel delen:

Reageer op dit artikel

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Type deze tekens over: