https://www.vzwdeploeg.be/uploads/images/banners/klusploeg 2.jpg

Een hele waaier aan diensten voor particulieren

Schoonmaakdienst

Wanneer jouw woning een grote opruimbeurt nodig heeft, bijvoorbeeld bij verhuis, of verkoop, dan doen we dit graag voor je. Zo hebben we onlangs een zwaar verwaarloosde woning leeggemaakt en klaargemaakt voor verkoop. Ook de tuin die overwoekerd was met onkruid en wildgroei van bomen en struiken hebben we onder handen genomen, zodat de woning weer aantrekkelijk was voor verkoop. Meer informatie over de schoonmaakdienst van Maatwerkbedrijf De Ploeg

Klusdienst

Je kan de klusdienst van Maatwerkbedrijf De Ploeg inschakelen voor het uitvoeren van allerlei klussen in en rond het huis. Zo kan je bij ons terecht voor verfwerken van uw interieur. Daarnaast kan je beroep doen op Maatwerkbedrijf De Ploeg voor verhuizingen. Zo worden we vaak gevraagd door alleenstaanden die in begeleiding zijn bij het OCMW, Beschut Wonen of het psychiatrisch ziekenhuis Asster.
Meer informatie over de klusdienst van De Ploeg  

"Als projectontwikkelaar geven wij het groenonderhoud van onze percelen zonder twijfel uit aan de gemotiveerde werkkrachten van De Ploeg. Ze werken snel en nauwkeurig tegen een scherpe prijs."

-- Laurens Gilen
Gilen woonprojecten