U bent

AMA SE

Arbeidsmatige activiteiten

Maatwerkbedrijf De Ploeg is een erkend maatwerkbedrijf dat vooral actief is in de regio Haspengouw. Naast het aanbieden van een hele waaier aan diensten, heeft Maatwerkbedrijf De Ploeg een werking in kader van Arbeidsmatige activiteiten in de sociale economie (AMA SE)

AMA SE is gericht op personen die graag aan het werk gaan, maar een betaalde tewerkstelling nog niet aankunnen. Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat ze nog niet over voldoende arbeidsattitudes beschikken, zoals bijvoorbeeld het respecteren van de werktijden of het volhouden van een opdracht. Ze leren op hun eigen tempo het arbeidsritme kennen om daarna aan de slag te gaan in betaald werk.

Leren van arbeidsattitudes- en vaardigheden

De begeleiders van Maatwerkbedrijf De Ploeg ondersteunen deze medewerkers in het leren van arbeidsattitudes en -vaardigheden om daarna door te stromen naar een betaalde tewerkstelling.

Taken binnen arbeidsmatige activiteiten

De mensen in arbeidsmatige activteiten kunnen aan de slag in onze productie activiteiten voor montage onderdelen van zonnepanelen. Stapsgewijs leren ze de verschillende facetten van de werking kennen op hun eigen tempo. De doelstelling is om na verloop van tijd, ook betaald aan de slag te kunnen gaan ofwel in De Ploeg zelf, ofwel in een andere werkplaats.

Indien een kandidaat geïnteresseerd is in onze productie activiteiten, kan deze eventueel via arbeidsmatige activiteiten aan den lijve ondervinden of dit werk hem/haar ligt.

MAATWERKBEDRIJF DE PLOEG HELPT JE OP WEG

Heb je zelf al een hele tijd niet gewerkt en ben je geïnteresseerd om te proeven van wat werken in De Ploeg binnen arbeidsmatige activiteiten betekent?

Neem dan gerust contact voor bijkomende info over de mogelijkheden.