U bent

OVER ONS

Missie en visie

Maatwerkbedrijf De Ploeg is een erkend maatwerkbedrijf, gegroeid uit de sector geestelijke gezondheidszorg. Wij bieden kwalitatieve en duurzame tewerkstelling aan voor doelgroepwerknemers, onder begeleiding en toezicht van geëngageerde ploegbazen.

In Maatwerkbedrijf De Ploeg respecteren wij de beperkingen van medewerkers en richten wij ons uitdrukkelijk naar iedere kandidaat doelgroepwerknemer los van elke medische problematiek, geloofsovertuiging of etnische afkomst.

Elke medewerker krijgt bij Maatwerkbedrijf De Ploeg de ruimte om zijn/haar eigen plek te vinden. Medewerkers krijgen de kans om naar eigen mogelijkheden te functioneren en deze verder te ontwikkelen.

Visie

Maatwerkbedrijf De Ploeg, is een onderneming in de sociale economie die (her)integratie op de arbeidsmarkt nastreeft voor mensen waarvoor tewerkstelling in het normaal economisch circuit op dit moment niet haalbaar is.

De medewerkers van Maartwerkbedrijf De Ploeg doen dit enerzijds door het ontplooien van economische activiteiten op een maatschappelijk verantwoorde wijze, in de regio Haspengouw, en anderzijds door het organiseren van arbeidstrajectbegeleiding.

Bij de selectie van deze activiteiten, nu en in de toekomst, vertrekken we in Maatwerkbedrijf De Ploeg steeds van de reeds aanwezige mogelijkheden van de medewerkers. Via bijkomende opleidingen, zowel intern als extern, kunnen doelgroepmedewerkers  en omkaderingspersoneel verder werken aan persoonlijke ontwikkeling.

Maatwerkbedrijf De Ploeg zal rekening houden met de economische aspecten van zijn activiteiten door zo efficiënt mogelijk te werken en klantentevredenheid te meten.

Nieuwe activiteiten bouwt Maatwerkbedrijf De Ploeg uit op maat van de doelgroepwerknemers en op basis van de aanwezige competenties van het omkaderingspersoneel.

De vooruitgang in de verschillende resultaatsgebieden zal worden gemeten door het ontwikkelen en opvolgen van kengetallen en dit in verhouding met andere organisaties in de sociaal economische sector.

MAATWERKBEDRIJF DE PLOEG HELPT JE OP WEG

Neem vrijblijvend contact op om te vernemen wat we voor jou kunnen betekenen.

Wij maken graag een offerte op maat voor jouw specifieke vraag.