U bent

BEDRIJVEN

Groenonderhoud

Bedrijfsterreinen

Je bent op zoek naar een partner voor het groenonderhoud van jouw bedrijfsterrein? Dan bieden wij een oplossing op maat aan. Onze landschapsarchitect bekijkt samen met jou wat er nodig is om er voor te zorgen dat jouw bedrijfsterrein er mooi bij ligt. Via een onderhoudscontract kan je rekenen op continuïteit in het onderhoud van jouw bedrijfsgroen. Zo kregen we de vraag van New Lines in Genk, om een onderhoudsvriendelijke aanleg te doen van hun bedrijfsgroen. Deze klant geniet nu van een mooi aangelegd terrein met een minimum aan onderhoudskosten.

Door in zee te gaan met Maatwerkbedrijf De Ploeg ben je niet enkel verzekerd van een mooi en goed onderhouden bedrijfsterrein. Je geeft daarnaast immers tewerkstellingskansen aan werknemers die zonder begeleiding niet op de arbeidsmarkt terecht kunnen. Zo werk je mee aan het maatschappelijke doel van werk voor iedereen.

Vastgoed kantoren, syndicussen en projectontwikkelaars

Vastgoed kantoren, syndicussen en makelaars doen op ons beroep voor groenonderhoud van woningen die ze willen verkopen. Een woning waarvan de tuin er goed uitziet, spreekt potentiële kopers meer aan.

Voor projectontwikkelaars onderhouden we het groen op de werven. Concreet gaat het vooral over ecologische onkruidbestrijding tijdens de periode van de bouw tot aan de oplevering van de bouwwerken.

Lees hier meer over de groendienst van Maatwerkbedrijf De Ploeg 

Schoonmaakdienst

Huisvestingsdiensten, syndicussen, ocmw’s en verhuurders doen regelmatig beroep op Maatwerkbedrijf De Ploeg wanneer ze geconfronteerd worden met een woning die volledig onderkomen is. Onze schoonmaakdienst zorgt dan voor het opruimen van de woning en het verwijderen van het afval. Vervolgens kan de woning gepoetst worden en in orde gemaakt voor verhuur. Voor projectontwikkelaars zorgen we voor de eindschoonmaak van de woningen voor oplevering.

Maatwerkbedrijf De Ploeg onderhoudt ook privé terreinen en parkings van residenties. Zo zorgen onze medewerkers bijvoorbeeld voor het proper houden van de parking van Impermo te Sint-Truiden.

Verschillende kerkfabrieken in en rond Sint-Truiden maken gebruik van Maatwerkbedrijf De Ploeg voor het poetsen van kerken.

Lees meer over de schoonmaakdienst van Maatwerkbedrijf De Ploeg

MAATWERKBEDRIJF DE PLOEG HELPT JE OP WEG

Wil je graag meer info?

Neem dan zeker contact op met ons, dan bekijken we samen op welke manier we je kunnen verder helpen.