https://www.vzwdeploeg.be/uploads/images/banners/snoeiploeg.jpg

De perfecte oplossing voor extra hulp bij het werk in uw fruitplantage!

Vzw Maatwerkbedrijf De Ploeg is een erkend maatwerkbedrijf dat vooral actief is in de regio Haspengouw. Onze medewerkers hebben zich gespecialiseerd in het uitvoeren van taken in fruitplantages. We hebben 2 ploegen ter beschikking die hiervoor ingezet worden, samen met hun eigen ploegbaas.

Snoeien van appel- en perenplantages

Onze ploegen zijn bedreven in het snoeien van de meest voorkomende appel- en perensoorten. Sinds 2014 hebben we jaarlijks, tijdens de wintermaanden, tientallen ha gesnoeid tot grote tevredenheid van de fruittelers.
Je kan beroep doen op onze ploegen, zonder dat je gebruik dient te maken van de 65-dagenregeling voor seizoensarbeid. Door gebruik te maken van De Ploeg, dien je zelf geen administratie te verrichten zoals Dimona. Na de uitvoering van de werken ontvang je een factuur die je kan inbrengen als loonwerken.

Opleiding 

Elke ploeg bestaat uit 4 personen die de snoeitechnieken onder de knie hebben. Twee ploegbazen zijn zelf fruitteler. Daarnaast hebben alle arbeiders opleiding gekregen van professionele lesgevers. 

Eigen materiaal

Wij beschikken over eigen snoeigereedschap om zowel electrisch als pneumatisch te snoeien. 

Dunnen, aanplantingen, inzagen,...

Naast het snoeien kan je ook op ons beroep doen voor dunnen, het aanplanten van nieuwe plantages, inzagen van fruitbomen... We bekijken graag samen met u wat we kunnen betekenen voor u en uw fruitbedrijf.

Wil je graag meer info?

Ben je geïnteresseerd? Neem dan zeker contact op met ons, dan bekijken we samen op welke manier we je kunnen verder helpen.

 

  

De (fruit)boer zag het niet meer zitten. Al dat knippen. MAAR, toen kwam DE PLOEG, met volle inzet en kennis van zaken! Het was snel gedaan met dat knippen. Hartelijke dank aan de hele PLOEG! De (fruit)boer kon weer rustig een appeltje ontpitten.

--Paul Theunis
Gembloux