U bent

ONZE DIENSTEN

Uw groenonderhoud in goede handen!

Maatwerkbedrijf De Ploeg is een erkend maatwerkbedrijf dat actief is in de regio Haspengouw. Onze medewerkers met groene vingers staan voor je klaar om jouw groen onder handen te nemen. Je kan gebruik maken van onze dienst voor een eenmalige opdracht, maar evengoed voor een lang lopende opdracht met een onderhoudscontract.

We helpen je graag verder met:

  • maaien van gras
  • scheren van hagen
  • onderhoud van plantsoenen
  • snoeien van bomen en struiken

Professioneel materiaal

Voor de uitvoering van de werken, gebruiken onze medewerkers altijd eigen professioneel materiaal zoals grasmachines, kettingzagen, haagscharen, bosmaaiers. Daarnaast heeft De Ploeg 3 tractoren voor grote maai- en freeswerken en het scheren van hagen.

Opleidingen

Maatwerkbedrijf De Ploeg investeert in de opleiding van zijn medewerkers zodat u er op kan rekenen dat elke opdracht met de nodige veiligheid, kennis en zorg wordt uitgevoerd.

RESPECT VOOR NATUUR

Ecologische benadering

Uit respect voor milieu en natuur, voeren we groenwerken uit zonder het milieu onnodig te belasten. Als brandstof voor onze werktuigen maken we zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke oliën die minder schadelijk zijn voor mens en milieu. Het onkruid gaan we te lijf met alternatieve middelen, zonder gebruik te maken van pesticiden.

Klanten

Zowel bedrijven en organisaties kunnen bij Maatwerkbedrijf De Ploeg terecht met hun vraag voor groenonderhoud. Voor lokale besturen staan onze mederwerkers in voor het gifvrij onkruidbeheer van openbaar groen.

Werkwijze

Onze landschapsarchitect bekijkt samen met u welk de meest geschikte aanpak is voor uw specifieke situatie en maakt vervolgens vrijblijvend een offerte op maat.

MAATWERKBEDRIJF DE PLOEG HELPT JE OP WEG

Welke groendienst mogen wij voor jou verrichten?

Maak snel een afspraak met ons of vraag vrijblijvend een offerte aan.