U bent

ONZE DIENSTEN

Logistieke hulp in woonzorgcentra

Maatwerkbedrijf De Ploeg is een erkend maatwerkbedrijf dat vooral actief is in de regio Haspengouw. Onze medewerkers bieden verschillende diensten aan waaronder hulp in woonzorgcentra.

Tot eind juli 2018 werkte een ploegje van 5 medewerkers en hun ploegbaas dagelijks in het woonzorgcentrum ’t Meiland en Villa Rosa van ocmw Sint-Truiden voor het uitvoeren van logistieke taken. Zij stonden in voor het invullen van de huismoeder(vader)-rol op de verschillende afdelingen en gaven logistieke ondersteuning. Omwille van besparingen door het OCMW, is deze werking stopgzet.

Met de meer dan 10 jaar ervaring die we in deze sector opgebouwd hebben, willen we graag verder inzetten op de dienstverlening aan woonzorgcentra in ondersteunende taken. Het is om deze reden dat we ook als partner deelnemen in het transnationaal ESF project TEA FOR TWO.

Transnationaal ESF project TEA FOR TWO

Dit project doet onderzoek naar de inschakeling van sociale economie in de ouderenzorg, zowel in Vlaanderen als in het buitenland. We brengen bestaande initiatieven in kaart en bezoeken inspirerende voorbeelden in Finland en Denemarken. We vertalen deze goede praktijken naar de Vlaamse context en zetten testings op binnen een sterk partnerschap.

Meer info over het ESF project vind je hier.

MAATWERKBEDRIJF DE PLOEG HELPT JE OP WEG

Wil je graag meer informatie over wat deze werking concreet inhoudt?

Zie je mogelijkheden voor jouw eigen organisatie? Neem dan gerust contact op.